lm

 

Om oss

Eurotandkliniken är en Tandklinik etablerad i Stockholm, Sverige som förser dig med den komfort och omsorg du behöver för att dina drömmar om oral hälsa och esteticism ska bli en verklighet. Vi erbjuder alla aspekter av generell tandvård, från förebyggande tandvård och tand hygien till tandblekning och omfattande(grundlig) stärkande tandvård. Våra patienter gillar den varma, familjära atmosfären samt de välkommande rummen där man kan slappna av medan vi tar hand om dina tänder.

Ägaren och grundaren av kliniken är Dr. Andrew Korczynski, generella/ den ledande/huvud tandläkaren med många års erfarenhet inom yrket. Han ä medlem i The American Dental Association och World Dental Federation. Han har arbetat som clinical/klinisk assistent på Institute of Preventative, Diagnostic and Restorative Dentistry. Han har även varit ordförande åt ett internationellt tandvårds konsulterande företag.

Genom att ha arbetat på igenkända Center of Cosmetics Dentistry och på ett antal Akut Tandkliniker upprätthåller han en exceptionell erfarenhet och expertis i att lösa problem inom oral hälsa och estetik.

o1

Han har även en avancerad utbildning inom protes tandvård (prosthetic dentistry) genom tjänstgöring som överordnad labinstruktör inom klinisk tandvård, akademisk lärare och forskare och assisterande Clinical Factulty på The College of Dental Medicine.

Genom att använda den bästa utrustningen och materialen, så kan vi erbjuda dig en stor variation utav tandvård för din orala hälsa och för ett förbättrat utseende. Din hälsa och trygghet är våran topp prioritet. Därför håller våra kontor/ tandläkarum den högsta standard när det kommer till renlighet och en steril omgivning.

Vi hälsar er varmt välkommna att kika in hos oss och ser fram emot att kunna hjälpa er slappna av medan ni behandlas.Välkommna!

Galleri:

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Klicka på bilden

Klicka på bilden